IMG_5345

Al Molí de l’Escala mantenim un fort compromís amb el nostre territori i la nostra gastronomia i ens sentim orgullosos de exhibir-ho. Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat de donar a conèixer la nostra feina a organitzadors d’esdeveniments anglesos, en un viatge promogut pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Durant la visita els organitzadors d’esdeveniments anglesos van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del Molí on els vam mostrar les nostres instal·lacions i els vam explicar la nostra llarga experiència com a restaurant i com a servei de càtering i en l’organització d’esdeveniments.

Com a enamorats que som del nostre territori, la visita va incloure també un dinar a les fantàstiques Ruïnes d’Empúries. Al costat del mar i envoltats d’història, els nostres visitants van tenir l’oportunitat d’aproximar-se a la nostra tradició gastronòmica amb plats tan característics com el Suquet de Peix.

Compartir