famtrip b

A Molí Càtering ens sentim molt compromesos en la promoció del nostre territori i és per això que treballem per participar en diferents esdeveniments que contribueixen a donar a conèixer la Costa Brava i les seves excel·lents possibilitats per a la celebració de tot tipus d’esdeveniments.

Aquesta setmana hem participat en un viatge de familiarització amb les principals agències organitzadores d’esdeveniments d’Alemanya i el Regne Unit.

La trobada es va celebrar a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins. Els representants de les agències participants van tenir l’oportunitat de conèixer aquest fantàstic espai per a l’organització dels seus esdeveniments, així com les possibilitats que els ofereix el territori per a la celebració de tot tipus d’activitats. A més, va ser una bona oportunitat per presentar-los la nostra experiència en esdeveniments.

De ben segur que trobades amb aquests importants organitzadors d’esdeveniments ens generaran noves oportunitats en el futur.

Compartir