DSC_0836 r

Busqueu el millor lloc per a celebrar el vostre casament? Escolliu Molí de l’Escala!

Les nostres magnífiques instal·lacions ens converteixen en un emplaçament únic per al vostre casament, per la situació, l’entorn i per tots els serveis que us oferim.

Disposem d’un gran jardí exterior amb un porxo on podeu celebrar la vostra cerimònia civil. A més, comptem amb salons de diferents característiques per adaptar-nos a les vostres celebracions, des de casaments íntims i reduïts, fins al nostre espai per a banquets, amb capacitat per a 500 persones. Podreu gaudir també de la vostra nit de noces en la nostra esplèndida suite nupcial.

Us oferim també una proposta gastronòmica de qualitat elaborada pel nostre equip, dirigit pel nostre xef Jordi Jacas. Productes de proximitat i de temporada amb un toc creatiu i innovador, però sense perdre de vista les nostres arrels gastronòmiques.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de cuidar cada detall de la celebració perquè sigui un dia únic i que no oblideu. Més de 1.000 casaments en els darrers deu anys ens avalen amb una llarga experiència, que seran el vostre millor suport per assessorar-vos i oferir-vos la nostra experiència i saber fer per garantir-vos que tot sortirà perfecte.

Compartir