La música tornarà a maridar amb la gastronomia aquest estiu al restaurant Molí de l’Escala en una nova edició del festival GastroMusical. L’establiment que dirigeix el cuiner Jordi Jacas tornarà a ser l’epicentre d’una proposta única i pionera que ofereix una combinació exquisida de plaers intensos. Músics i cuiners s’expressen a l’escenari i als fogons i ofereixen un espectacle per als sentits en un espai íntim i proper i en el marc d’un entorn privilegiat. 

Serà una edició especial d’aniversari perquè el Gastromusical arriba aquest any a la seva 10a edició. Des que l’agost de 2007 Jordi Jacas al capdavant del Molí de l’Escala va idear el festival, la proposta s’ha consolidat com un espai de referència a la Costa Brava, un punt de trobada entre música i gastronomia. 

En aquesta 10a edició, el GastroMusical se celebrarà del 20 al 24 de juliol. Seran cinc dies amb propostes úniques, sopars farcits de música, noves iniciatives lligades al Gastrokids, espais consolidats, com el Gastrovermut i el Gastroflamenc, i nous espais com la Nit Basca. Per primera vegada, el festival sortirà també del Molí de l’Escala, però sense moure’s d’Empúries. 

Xavier Pellicer, Vicenç Fajardo, Jordi Jacas i l’equip del Molí de l’Escala signaran la proposta gastronòmica d’aquesta edició d’aniversari que maridarà amb els talents a l’escenari de Lucrecia, Pablo Carbonell, Kepa Junkera, Paula Grande, Duquende i Chicuelo i DJ Miguelito Superstar.

Gastromusical, una combinació exquisida de plaers. Ens hi acompanyes?

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

info@molidelescala.com
972 77 47 27