Un casament sota les estrelles


Un casament sota les estrelles

El casament del Jordi i la Maria és una clar exemple de la importància dels detalls. Tot super cuidat, cada racó, cada espai, per fer de tot plegat una nit màgica d’estiu.

Van donar-se el “Sí vull” en un dels llocs mes màgics de la comarca Gironina, La Farinera de Sant Lluís. Aprofitant tots els seus exteriors per compartir amb els seus convidats un dia tan especial.

Després d’una cerimònia amb vistes al llac, els convidats van poder gaudir d’un aperitiu en una de les terrasses de la Farinera de Sant Lluís, on van ser clars protagonistes els buffets.

Buffet d’arròs, de marisc, de foie i de “txuleton” van fer les delícies de tots els presents, que van poder degustar també aperitius com una vichysoisse tradicional, anxoves de L’Escala, carpaccio de magret amb foie i tòfona, cuixes de guatlla amb soja…

Els nuvis es van decantar per aquest format d’aperitiu reforçat, per després passar a taula amb un plat principal, on l’escollit va ser el Cabrit a l’Empordanesa, i el punt dolç de la nit amb unes Textures de xocolata amb poma verda.

Total la decoració va anar a càrrec de Singular Envit que van dissenyar per l’ocasió una cartelleria personalitzada i on van destacar el color blanc i les espelmes, donant uns ambients cuidats, elegants i acollidors.

I per finalitzar un dia màgic un ball sota les estrelles.

El material de parament va anar a càrrec de Muntatges Pous.

Gràcies a Sara Lobla per fer-nos arribar aquestes fantàstiques fotografies

Visca els nuvis!!