Esdeveniments

Events

Molí Càtering

VOLEM SER EL SERVEI DE CÀTERING QUE NECESSITES
Contacta'ns

Presentació

La versatilitat del nostre càtering permet que acollim esdeveniments de tota mena. Des dels de petit format, fins a les més grans cerimònies que la teva ment pugui imaginar.

El punt diferenciador que farà que ningú oblidi el moment, serà el millor toc gastronòmic que liderarà el nostre xef Jordi Jacas amb l’essència de la cuina més personal.

Sigui com sigui l’espai que necessites o l’esdeveniment que vulguis organitzar, estem preparats per fer-ho inigualable. Sempre a la teva manera, sempre en sintonia a la teva personalitat.

Per què fer el teu event amb Molí Càtering?

Alta cuina

Una cuina de proximitat amb productes de temporada i sense deixar de banda el concepte “de l’hort a la taula”, s’uniran als teus suggeriments i a la més acurada presentació. Sota el segell de qualitat del nostre xef Jordi Jacas, posarem gust de les teves emocions amb els plats més elaborats en el teu gran celebració.

Llarga experiència

L’qualificat equip de Molí de l’Escala i els seus llarguíssims anys de trajectòria et faran sentir-te segur de la teva elecció. Només necessiteu definir el concepte d’esdeveniment que desitges, i els nostres professionals s’encarregaran de fer-ho realitat.

Celebració a mida

Se’ns dóna molt bé captar allò que es vulgui transmetre durant un esdeveniment independentment del format escollit. Una àmplia llista d’opcions estan esperant perquè escullis la que deixarà amb la boca oberta als teus convidats. Volem que et fusions amb els nostres fogons i que, al costat de les propostes dels nostres experts, proporcions aquesta aventura gastronòmica amb la qual has estat somiant.

Entorn únic

La nostra romàntica Masia transporta als que la visiten a qualsevol lloc a on els volem portar.
Vols un entorn senyorial? Us veieu embolicats en alguna cosa més moderna? Jardí o saló tancat?
Tu tens l’última paraula.

Reserva la teva cita

    He llegit i accepto la Política de protecció de la privacitat.

    Call Now Button