Nosaltres

El Molí de l'Escala

Nosaltres

El nostre equip

El nostre staff és l’autèntic cor de la nostra organització.
Milers de comensals ens han degustat durant els últims 25 anys, fent que ens convertim en un dels més prestigiosos càterings de tot Catalunya, entre altres raons, per ser l’actual càtering de la Llotja Presidencial de el Futbol Club Barcelona.

Podem presumir d’estar a l’altura de les teves més altes exigències donat el tracte directe, personal i familiar que el nostre equip et brinda.

Ens preocupem de personalitzar la posada en escena perquè sigui impecable, atenent sempre a les teves preferències i orientats a crear una experiència deliciosa per als teus assistents.

Jordi Jacas

Conquesta als teus convidats de la mà del nostre prestigiós mestre de l’alta cuina Jordi Jacas, propietari i ànima de Molí de l’Escala.

En Jordi és responsable a més dels serveis gastronòmics de la Llotja de l’FC Barcelona i de l’Auditori de Girona, entre d’altres.

Sorprèn amb una experiència gastronòmica trencant antics protocols, on el nostre xef potencia els sabors, olors i colors dels productes més selectes. Impacta als teus amb especialitats de la terra presentades amb afecte de la forma més innovadora.

En Jordi no posarà barreres a les teves idees, convidant-te a entrar a la nostra cuina perquè aconsegueixis transmetre el teu estil i personalitat amb el millor sabor durant la teva celebració.

Molí, la nostra casa

La nostra imponent casa parla per si sola de la història d’Empúries, conservant a més elements propis dels segles XII, XVII i XIX.

Aquesta romàntica masia té un encant especial tant de dia com quan cau la nit. Un enclavament paisatgístic digne de ser gaudit tant si busques uns dies de pau i tranquil·litat, com sí ho esculls com a escenari de les teves celebracions.

Un espai amb capacitat per acollir nombrosos convidats i amb infinitat de possibilitats que et permetran construir un esdeveniment a la teva manera.

Què diuen de nosaltres?

Diari de Girona: Link

WeLoverSize: Link

Contacte

    He llegit i accepto la Política de protecció de la privacitat.

    Call Now Button