Casaments Molí de l’Escala Landing

Casaments

Molí de l'Escala

EL CASAMENT DE LA TEVA VIDA EN UN ENTORN ÚNIC!

Contacta'ns

Presentació

Perquè no hi ha una sola manera de fer les coses, al Molí de l’Escala busquem que cada casament sigui diferent. Comptem amb la suficient versatilitat en els nostres espais i equip per adaptar-nos a la vostra personalitat i exigències.

Fer memorable el dia més important de les vostres vides és sempre el nostre objectiu. Volem escoltar-vos perquè junts, dissenyem cada detall de l’enllaç en sintonia als vostres gustos, estil i il·lusions.

També oferim el servei de càtering, on podràs disfrutar de la cuina del restaurant més emblemàtic de l’Empordà, a l’espai on tu decideixis celebrar el teu casament.

Reserva una cita

Explican’s la teva idea i t’ajudarem en tot el que faci falta

Avantatges de casar-se al Molí

Alta cuina

Una cuina de proximitat amb productes de temporada i sense deixar de banda el concepte “de l’hort a la taula”, s’uniran als teus suggeriments i a la més acurada presentació. Sota el segell de qualitat del nostre Xef, posarem gust de les teves emocions amb els plats més elaborats en la teva gran celebració.

Llarga experiència

El qualificat equip del Molí de l’Escala i els seus llarguíssims anys de trajectòria et faran sentir-te segur de la teva elecció. Només necessiteu definir el concepte de casament que desitgeu, i els nostres professionals s’encarregaran de fer-ho realitat.

Celebració a mida

Se’ns dóna molt bé captar allò que voleu transmetre durant el vostre gran dia. Una àmplia llista d’opcions us estan esperant perquè trieu la que deixarà amb la boca oberta als vostres convidats. Volem que us fusioneu amb els nostres fogons i que, al costat de les propostes dels nostres experts, proporcioneu aquesta aventura gastronòmica amb la qual heu estat somiant.

Entorn únic

Aquesta romàntica masia transporta als que la visiten a qualsevol lloc a on els volem portar. Voleu un entorn senyorial? Us veieu embolicats en alguna cosa més moderna? Jardí o saló tancat ?
Vosaltres teniu l’última paraula.

Reserva una cita

Explican’s la teva idea i t’ajudarem en tot el que faci falta

    He llegit i accepto la Política de protecció de la privacitat.

    Open chat
    Hola 👋
    Vols casar-te amb Molí Càtering?
    Call Now Button